LA NOSTRA MISSIÓ ÉS IMPULSAR LA CAPACITAT D'INNOVACIÓ DE LES ORGANITZACIONS, MITJANÇANT LA NOSTRA METODOLOGIA INNOVADORA I LA CREACIÓ DE COMUNITATS D'INNOVACIÓ OBERTA


METODOLOGIA

A Induct hem estat testimonis d’èxits i fracassos i és a partir d’aquestes experiències d’on hem creat una metodologia de gestió de la innovació. Aquesta metodologia descriu els enfocaments utilitzats per les organitzacions innovadores més productives i evidencia com aquests punts de vista poden ser adoptats i adaptats a altres organitzacions. Aquesta és la metodologia que no només recomanem als nostres clients, sinó que també és la base sobre la qual hem ideat el nostre software.


COMUNITAT INDUCT

Induct ofereix comunitats d’innovació basades en el núvol, entregades com un Software as a Service, ja que permeten a les organitzacions crear, gestionar, seguir i mesurar els processos d’innovació des de la creació de les idees fins a la implementació final i la creació dels informes que mesuren l’impacte de les innovacions.


CLIENTS

Aalborg University Hospital (Dinamarca)

Aalborg University Hospital ha quantificat l'estalvi de costos de 8.4 milions de dòlars durant 3 anys amb Induct, que és un retorn de 112 vegades en una inversió de 75.000$. Més de la meitat de les iniciatives vénen dels treballadors de primera línia (infermeres) que identifiquen i comparteixen les millores en el seu treball diari.

 

The National Health Service (NHS)

El National Health Service (NHS), el Sistema Sanitari del Regne Unit, està apuntant 2 mil milions de lliures esterlines de cost-eficiència d'una millor adopció i difusió de les millors pràctiques.

Oslo University Hospital  

Oslo University Hospital és l'hospital més gran de la xarxa nacional noruega. La projecció de difusió nacional d'estalvi anual de només tres de les seves millors iniciatives en pràctica és de 2.2 mil milions de corones noruegues (300 milions de dòlars). La Zona d'innovació sanitària nacional proporcionarà la infraestructura per permetre una difusió i adopció eficient.


INNOVACIÓ A LA SANITAT

Les comunitats d’innovació d'Induct s’utilitzen en diverses indústries i sectors, i el sector salut, en aquest sentit, ha sigut un pioner. Hi ha centenars de rols en les organitzacions, i el sistema de col·laboració d’Induct pot involucar-los a tots. Per implicar i estimular a tots a contribuir en la seva comunitat d’innovació, Induct permet la millora de l'abast, en la qualitat i impacte de les idees aportades. 
Els usuaris poden implicar-se tant a nivell intern com extern de l'organització, compartint perspectives diverses i coneixement tant en els reptes com a les solucions.


INDUCT EN LA RECERCA

Induct participa activament i es fa servir en diversos projectes i iniciatives de recerca. Pots trobar una visió general d'Induct en projectes de recerca clicant el següent botó.


SOBRE NOSALTRES

A Induct tenim una gran passió per la innovació i creiem que aquesta passió constitueix un factor clau per ser el líder a la indústria emergent de la gestió de la innovació. Els nostres valors són la representació clau de qui som i de com treballem. És la manera com vivim el nostre dia a dia, el que ens lleva pel matí.