Kontrakt med sykehuskjeden BJC Healthcare

OSLO, 11. januar 2017

Induct AS har inngått en ny kontrakt med den amerikanske sykehuskjeden BJC HealthCare.
BJC HealthCare er basert i St. Louis, Missouri og er en av statens største arbeidsgivere. BJC HealthCare er en sykehuskjede med 15 sykehus, 40 milliarder NOK i omsetning og de utfører en halv million helsetjenester årlig. BJC ble nylig kåret til den 11. beste sykehuskjeden i USA, et marked hvor det er totalt 5,600 sykehus.

Induct inngikk sin første avtale med BJC i 2015 for en modul av løsningen som støtter ‘innovation management’. BJC har nå utvidet med en avtale for en ny modul av Induct som støtter ‘procedure management’. Hver avtale har en årlig abonnementsverdi på 25.000 USD, ca. 215.000 NOK.

Dette er en kontrakt innen vertikalen helse, som er en av fem vertikaler Induct fokuserer på (helse, utdanning, kommuner / byer, private selskaper og humanitær sektor).

For ytterligere information, vennligst kontakt:
Alf Martin Johansen, adm. dir.
+47 90 17 94 35
amj@inductsoftware.com

Om Induct
Basert på åtte års samarbeid med over 250 organisasjoner over hele verden, tilbyr Induct en digital plattform, som gjør det mulig effektivt å styre kunnskapsbaserte prosjekter og prosesser. I tillegg gjør Induct det mulig for organisasjonene å kommunisere, samhandle og dele kunnskap i et større og sikkert sky basert nettverk. Abonnementer er hovedinntektskilden til Induct, og Induct har kunder i 9 land. Induct er notert på Merkur Market-listen på Oslo Børs, med ticker INDUCT-ME.

Posted on January 11, 2017 and filed under Stock announcements, Investor relations, Company news.