Kontrakt med Norgesgruppen

OSLO, 17. januar 2017

Induct har inngått kontrakt med NorgesGruppen. NorgesGruppen skal ta i bruk programvaren til Induct AS for å videreutvikle innovasjonsprosesser.

-Produktutvikling og innovasjonsarbeid er viktig for utviklingen av tilbudet til norske forbrukere, sier Leder for Innovasjon i NorgesGruppen, Kristine Hartviksen.

-Induct ser frem til samarbeidet med NorgesGruppen og ser på avtalen som en solid annerkjennelse av Induct som leverandør, sier adm. dir. Alf Martin Johansen i Induct.

NorgesGruppen tilbyr mat- og drikkevarer fra store internasjonale leverandører og norske lokale leverandører. Med over 1800 dagligvarebutikker fordelt over hele landet, er NorgesGruppen er en av landets største bedrifter. Over 40 000 ansatte i hele landet er tilknyttet NorgesGruppen og deres kjøpmenn.

Dette er en kontrakt innen vertikalen private selskaper, som er en av fem vertikaler Induct fokuserer på (helse, utdanning, kommuner / byer, private selskaper og humanitær sektor).

For ytterligere information, vennligst kontakt:
Alf Martin Johansen, adm. dir.
+47 90 17 94 35
amj@inductsoftware.com

Om Induct
Basert på åtte års samarbeid med over 250 organisasjoner over hele verden, tilbyr Induct en digital plattform, som gjør det mulig effektivt å styre kunnskapsbaserte prosjekter og prosesser. I tillegg gjør Induct det mulig for organisasjonene å kommunisere, samhandle og dele kunnskap i et større og sikkert sky basert nettverk. Abonnementer er hovedinntektskilden til Induct, og Induct har kunder i 9 land. Induct er notert på Merkur Market-listen på Oslo Børs, med ticker INDUCT-ME.

Posted on January 17, 2017 and filed under Stock announcements, Investor relations, Company news.