Kontrakt med Brønnøysundregistrene

OSLO, 31. mai 2017

Induct har skrevet kontrakt med Brønnøysundregistrene. Brønnøysundregistrene har valgt Induct som leverandør av en sky-løsning for mottak og behandling av forenklingsinnspill og ideer i Brønnøysundregistrene og Altinn, der målet er å skape bedre tjenester og løsninger for sine brukere. Valget av Induct er gjort gjennom en offentlig anbudsprosess.

- Vi er stolte over at en signalkunde som Brønnøysundregistrene velger å benytte seg av Induct-plattformen. Denne avtalen viser at tunge offentlige institusjoner tar innovasjon på alvor, og vi ser frem til et langsiktig og godt samarbeid med Brønnøysundregistrene, sier Alf Martin Johansen, CEO i Induct.

Avtalen løper over fire år og har en verdi på 870.000 NOK.

Brønnøysundregistrene er en statlig forvaltningsetat som utvikler og driver noen av Norges viktigste registre og elektroniske løsninger. Formålet er å skape orden og forenkling for næringslivet og for innbyggerne gjennom digitaliserte tjenester. Brønnøysundregistrene har også forvaltningsansvar for Altinn – plattformen for digitalisering av det offentlige.

Dette er en kontrakt knyttet til vertikalen kommuner/byer, som er en av fem vertikaler Induct fokuserer på (helse, utdanning, kommuner/byer, private selskaper og humanitær sektor).

For ytterligere information, vennligst kontakt:
Alf Martin Johansen, adm. dir.
+47 90 17 94 35
amj@inductsoftware.com

Om Induct
Basert på åtte års samarbeid med over 250 organisasjoner over hele verden, tilbyr Induct en digital plattform, som gjør det mulig effektivt å styre kunnskapsbaserte prosjekter og prosesser. I tillegg gjør Induct det mulig for organisasjonene å kommunisere, samhandle og dele kunnskap i et større og sikkert sky basert nettverk. Abonnementer er hovedinntektskilden til Induct, og Induct har kunder i 9 land. Induct er notert på Merkur Market-listen på Oslo Børs, med ticker INDUCT-ME.

Posted on May 31, 2017 and filed under Stock announcements, Company news, Investor relations.